Ara farem aquesta recepta:
Per a 8 persones
- 4 ous,
- 125 grams de sucre
- 60 grams de mantega, suavitzada
- 100 grams de farina
- 1 cullerada d’aigua tèbia
- 1 culleradeta de pols per a fornejar
- 1 mica de sal
- Nutella al gust
- Xocolata semiamarga, al gust
- 1 trosset de mantega
Preparació:
1.Preparació: 20 mins | Temps de cocció: 12 mins | Temps extra: 2 hores, per refredar-se
2. Precalenta el forn a 180° . Forra una safata per a fornejar amb paper d’alumini i empapa l’alumini amb mantega.
3.Bat el rovell d’ou amb el sucre fins a obtenir una barreja lleugera i esponjosa. Incorpora-hi la mantega.
També has d’anar forrant amb la farina, agua tèbia i pols per a fornejar.
4.A part, bat les clares a punt de torró junt amb la sal i embolica-les poc a poc en la barreja anterior. Tira la pasta a la safata i forneja durant 12 minuts o fins que es note ferm al tacte.
5.Retira-ho del forn i volteja’l damunt una tovallola de cuina húmida. Unta la Nutella damunt el pastís i embolica’l com un tronco amb l’ajuda de la tovallola.
6.Treballa la xocolata semiamarga, amb la mantega a foc lent. Tapa el pastís amb aquesta crema i dibuixa-hi línies sobre el pastís, com si fòra realment el tronc d’un arbre.
7. Finalment es decora amb motius nadalencs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada