dimecres, 22 de març del 2017

Recepta "La bûche de Noël" amb Nutella

Ara farem aquesta recepta:

Per a 8 persones
  • 4 ous,
  • 125 grams de sucre
  • 60 grams de mantega, suavitzada
  • 100 grams de farina
  • 1 cullerada d’aigua tèbia
  • 1 culleradeta de pols per a fornejar
  • 1 mica de sal
  • Nutella al gust
  • Xocolata semiamarga, al gust
  • 1 trosset de mantega




 Preparació:

1.Preparació: 20 mins | Temps de cocció: 12 mins | Temps extra: 2 hores, per refredar-se

2. Precalenta el forn a 180° . Forra una safata per a fornejar amb paper d’alumini i empapa l’alumini amb mantega.

3.Bat el rovell d’ou amb el sucre fins a obtenir una barreja lleugera i esponjosa. Incorpora-hi la mantega.
També has d’anar forrant amb la farina, agua tèbia i pols per a fornejar.

4.A part, bat les clares a punt de torró junt amb la sal i embolica-les  poc a poc en la barreja  anterior. Tira la pasta a la safata i forneja durant 12 minuts o fins que es note ferm al tacte.

5.Retira-ho del forn i volteja’l damunt una tovallola de cuina húmida. Unta la Nutella damunt el pastís i embolica’l com un tronco  amb l’ajuda de la tovallola.

6.Treballa la xocolata semiamarga, amb la mantega  a foc lent. Tapa el pastís amb aquesta  crema i dibuixa-hi línies sobre el pastís, com si fòra realment el tronc d’un arbre.

7. Finalment es decora amb motius nadalencs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada