dimarts, 18 d’abril del 2017

La cuina francesa i els costums alimentaris dels joves

Bon dia!


Mitjançant aquesta unitat tan "saborosa" tractaré no només que els alumnes i les alumnes coneguen un poc la cuina francesa, sinó que a més a més aprofitaré per inculcar-los els avantatges d'una bona alimentació (valor fonamental).

És evident que els joves tenen costums alimentaris molt diferents als dels seus pares.

Segons els dietistes una quarta part dels joves mengen molt malament i a més, de vegades, prefereixen el "menjar brossa" en lloc del menjar sa.

Dos de cada cinc joves no desdejunen i inclús poden estar fins mig dia sense menjar cap cosa.

Utilitzaré aquesta unitat per fer un sondeig a classe per tal de saber els seus costums alimentaris, els preguntaré per exemple:

- Què desdejuneu al mati?
- Què bebeu?
- Quin és el vostre plat favorit?
- Què preferiu un entrepa o una hamburguesa?

A partir de les seues respostes, tractaré d'inculcar-los bons hàbits alimentaris, com ara que cal desdejunar abans d'eixir de casa perquè el desdejuni dona l'energia que necessiten per pasar sense problemes el matí.

D'altra banda insistiré que una alimentació no saludable pot produir diverses malalties molt perilloses, com ara l'obesitat, el colesterol, la diabetes i que encara que de tant en tant es pot menjar malament, en general han de seguir una dieta mediterrània saborosa i si és posible acompanyada amb l'esport.

Bon appètit !!
Que aprofite!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada